Belangrijke informatie

 

Annuleren en aflasting

U kunt 24 uur van tevoren de reservering van de route annuleren. Dit doet u door een mail te sturen naar jelle@fitdoordestad.nl. Als de route op het geplande tijdstip niet door kan gaan vanwege omstandigheden zoals bijvoorbeeld het weer, krijgt u hier een mail van. Houd uw mail dus goed in de gaten.

 

Groepstraining en blessures

De routes van FITdoordeStad worden in groepen uitgevoerd. Dit houdt dus ook in dat we in het tempo van de gehele groep sporten. Is iemand buiten adem of moet even stoppen, dan zullen we als groep hier rekening mee houden. Het kan gebeuren dat één van de groepsleden onderweg een blessure zal ondervinden, maar hier hopen we natuurlijk niet op! Ook in deze situatie zal de tour even stil worden gelegd en de tourbegeleider kan dan met zijn fysiotherapeutische ervaring kijken wat de ernst van de blessure is en wat er eventueel moet worden gedaan. De tour zal weer worden hervat op het moment dat of de sporter door kan of de sporter eventueel is opgehaald door iemand anders.

 

Kleding

Voor zowel de wandel- als hardlooproute wordt geadviseerd om je sportieve outfit uit de kast te trekken. Tijdens de wandelroute bent u natuurlijk ook vrij om ‘dagelijkse’ kleren aan te doen, maar er worden 2 á 3 keer tijdens de route oefeningen uitgevoerd die eventueel als belastend kunnen worden ervaren. In sportkleding kunt u tevens deze oefeningen gemakkelijker uitvoeren.