Dordrecht

Dordrecht is de start van FITdoordeStad. Een historische en unieke stad die veel te bieden heeft! Het Venetië van Nederland is herkenbaar door zijn water, De Biesbosch historische binnenstad en Het Hof.

Praktisch:

  • Elke tour heeft zijn startpunt bij de ingang van het centraal station van Dordrecht aan de kant van de bushalte Centraal Station. De begeleider staat voor de incheckpoortjes van het station.
  • Bgeleider is herkenbaar aan een groen FITdoordeStad-shirt.
  • Fietsenstalling is gratis bij het centraal station.
  • Wordt je met de auto afgezet? Er is een ‘Kiss and Ride’ mogelijkheid.
  • De bushalte bevindt zich direct naast het station.

Den Bosch

Den Bosch is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Den Bosch staat in de top vijf van economische toplocaties, blijkt uit het jaarlijks onderzoek van Elsevier en Bureau Louter. De sterke wil tot samenwerken is dan ook kenmerkend voor Den Bosch. Steeds meer (horeca)bedrijven dragen ook een steentje bij aan kunst- en cultuurprojecten, zoals filmproducties. Maar ook de betrokken inwoners zijn kenmerkend voor het ondernemerschap van Den Bosch. Zij staan open voor nieuwe ontwikkelingen en kijken met een blik naar buiten om met elkaar nieuwe kansen te creëren. Samen dingen tot stand brengen is heel normaal voor Bosschenaren.